5/5 Seriál o factoringu: Bezstarostné a efektivní financování pro podnikatele

Financování pohledávek je rychlou a efektivní cestou k získání volných finančních prostředků. Bez nutnosti nárůstu zadlužení si prostřednictvím factoringu uvolníte peníze vázané ve vystavených fakturách, které můžete využít nejen na úhradu provozních výdajů, ale i na financování růstu svého podnikání.

Pokud jste zvyklí na zdlouhavý schvalovací proces u bankovních úvěrů, pak vás factoring překvapí svým hladkým průběhem. Po rychlém prověření vašich odběratelů a podpisu smlouvy vytvoříme factoringovou linku, skrze kterou můžete čerpat finanční prostředky. Vystavené faktury pak proplácíme obratem do 24 hodin, tudíž dlouhé týdny trvající čekání na úhradu pohledávek se stává minulostí.

Bibby Financial Services si zakládáme na hladkém a efektivním servisu. Důležitá je pro nás maximální spokojenost našich klientů. Proto se před zahájením financování vždy ujistíme, že factoring je v dané situaci vhodným finančním nástrojem a poskytneme optimální řešení pro vaši firmu. Prostřednictvím zkušeného týmu našich zaměstnanců děláme vše pro to, aby klient nebyl zatížen zbytečnou administrativou. Zajistíme například inkaso pohledávek či jejich případné vymáhání.

Usilujeme tak o co největší možnou jednoduchost celého procesu financování. Hladký postup zajišťuje mimo jiné i naše online platforma, díky které mají zákazníci dokonalý přehled o celém procesu financování z pohodlí své kanceláře. Vyzkoušejte factoring od Bibby a nechte se příjemně překvapit jeho rychlým průběhem:

Krok 1: Rychlá a globální síť
Jakmile nás kontaktujete, odpovíme vám do 24 hodin s cílem co nejrychleji porozumět vašemu podnikání.

Krok 2: Prověření možností financování
Vyhodnotíme bonitu vašich odběratelů a ujistíme se, že factoring (financování faktur) je pro vás tím nejvhodnějším finančním nástrojem.

Krok 3: Rychlá rozhodnutí a přístup k hotovosti
Náš tým umí dělat opravdu rychlá finanční řešení, což znamená, že vám uvolníme až 90 % hodnoty vašich nezaplacených vydaných faktur již do 24 hodin.

Krok 4: Pohodlná obsluha prostřednictvím pouhého stisku tlačítka
Jakmile podepíšete smlouvu o poskytnutí naší služby, máte v rámci služby eClient k dispozici přehled o čerpání peněz a úhrad od odběratelů 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Krok 5: Osobní servis
Vždy vám nasloucháme a poskytujeme zpětnou vazbu, abychom mohli na 100 % splnit vaše očekávání. Vy se pak můžete soustředit na svůj byznys a inkaso pohledávek od zákazníků ponechat na našem specializovaném týmu.

21 září 2020


Zavolejte nám

Zavolejte nám ještě dnes 800 111 008

nebo