Bibby pomáhá podnikům překonat období finanční nejistoty

Ještě před několika měsíci nikdo netušil, co rok 2020 přinese. Objevilo se nové onemocnění, které mimo jiné omezuje podnikání nespočtu lidí. V Bibby Financial Services jsme vytvořili plán, jak i přes komplikace nadále podporovat malé a střední podniky. Po přijetí veškerých opatření pracujeme na 120 %, abychom klientům pomohli zajistit dostatečné firemní cashflow.

Stojíme při vás

I přes veškerá omezení spojená s pandemií COVID-19 máme otevřeno a ze všech sil pracujeme na podpoře českých i zahraničních podniků. V současné době máme vytvořené specializované týmy, které se o vás postarají z kanceláře i z domova. Pokud hledáte dostupné financování vašeho podniku, vyzkoušejte factoring od Bibby. Díky desítkám let zkušeností a zákazníkům po celém světe vám dokážeme připravit nabídku přesně podle vašich potřeb.

Jsme neustále na drátě

Pokud jste náš klient a máte jakékoliv dotazy týkající se financování vašeho podniku, neváhejte se obrátit na vašeho Client Managera, který vám s radostí poradí a pomůže. Jste u nás poprvé? Zavolejte obchodníkům Bibby, kteří s vámi obratem proberou možnosti financování vašich pohledávek.

Nabízíme nejvhodnější factoringové financování

Potřebujete překlenout složité období a máte peníze v neproplacených fakturách od vašich odběratelů? Chybí vám finance na nákup surovin k výrobě? Bojíte se, že vám zákazníci zaplatí po době splatnosti nebo vůbec? Pokud jste odpověděli alespoň na jednu otázku kladně, radíme vám vyzkoušet bezregresní factoring, díky kterému vám do 24 hodin uhradíme až 90 % faktury a převezmeme za vás riziko platební neschopnosti odběratelů.

Rozhýbejte své podnikaní ještě dnes!

 

1 dubna 2020


Zavolejte nám

Zavolejte nám ještě dnes 800 111 008

nebo