BFS partnerem mezinárodního veletrhu CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

Mezinárodní multioborový veletrh Czech Republic Business Expo 2017 se uskuteční v termínu 12. – 14. září 2017 v Olomouci. Akce se koná za podpory Ministerstva průmyslu a obchodu ČR , Hospodářské komory ČR, CZECHTRADE, Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, zahraničních obchodních komor a jiných institucí s cílem propagovat kvalitní české výrobky a služby a za účelem podpory bilaterální obchodní spolupráce.

Součástí veletrhu budou také B2B setkání. Kromě českých podnikatelů, zástupců municipalit a odborníků na mezinárodní obchod je již v tuto chvíli předjednána spolupráce s více než třemi desítkami zahraničních zastupitelských úřadů pro ČR ze tří kontinentů.

Nedílnou součástí veletrhu budou také tematické jednodenní konference. První den bude věnován otázkám exportu a mezinárodního obchodu, kde se dozvíte informace o podpoře exportu. Druhý den navážeme s problematikou vědy a výzkumu se zaměřením na digitalizaci průmyslu a dopravy. Třetí konferenční blok se zaměří na cestovní ruch a rozvoj mezinárodní spolupráce mezi městy a regiony.

Zájemci o účast na veletrhu – ať už v roli vystavovatele nebo v pozici business návštěvníka, mají možnost přihlásit se do 30. června 2017. Při registraci do 31. května 2017 bude členům v rámci partnerství s Bibby Finacial Service, a.s.,  poskytnuta sleva na veletržní stánek ve výši 15 %.

Vzor objednávky je ke stažení zde : http://www.crpexpo.com/wp-content/uploads/2017/04/vzor_objednavky.pdf

Kompletní informace k veletrhu jsou dostupné na stránkách www.crpexpo.com.

Pro bližší informace je možné kontaktovat také obchodní oddělení

17 května 2017


Zavolejte nám

Zavolejte nám ještě dnes 800 111 008

nebo