Pozvánka na Britský den v Brně

Jako hlavní partner Britských dní v regionech bychom Vás rádi pozvali k dalšímu pokračování série tentokrát v Brně. Můžete se těšit na zajímavé přednášky, které Vám pomohou zlepšit a zefektivnit Vaše podnikání.

23.11.2016

09:30 - 15:00

BEST WESTERN PREMIER Hotel International Brno
Husova 200/16, Brno

Celá akce se koná pod záštitou Ing. Petra Vokřála, primátora statutárního města Brna.
Hlavním cílem přednáškové části Britského dne v Brně je nabídnout pozvaným firmám zajímavé náměty pro zlepšení a zefektivnění jejich podnikání a to formou prezentací, diskuzí či ukázek realizovaných projektů v různém podnikatelském prostředí. Dále je naším zájmem představit trh Velké Británie coby přední evropské ekonomiky a rovněž i představit aktivity Britské obchodní komory v ČR pro podporu exportu českých firem na britský trh. Všechny prezentace v rámci přednáškového programu jinak budou pouze v českém jazyce.

Po skončení přednáškové části akce bude navíc následovat i slavnostní večerní recepce s rautem a interaktivním programem pro více než 120 významných hostů z podnikatelského prostředí v regionu či členské základny Britské obchodní komory, jež se od 19:00 uskuteční v budově společnosti UNIFER alfa a.s. (Zvonařka 92/5, Brno-střed).

V případě zájmu o účast se můžete přihlásit na stránkách Britské obchodní komory na tomto odkaze.

13 listopadu 2016


Zavolejte nám

Zavolejte nám ještě dnes 800 111 008

nebo