Pozvánka na Britský den v Ostravě

Bibby Financial Services, a.s., hlavní partner Britských dní v regionech, a Britská obchodní komora v České republice Vás zvou na jednodenní přednáškovou a networkingovou akci pro malé a střední podniky z Moravskoslezského kraje s podtitulem Britský den v Ostravě, který se uskuteční dne 5. dubna 2016. 

Informace k Britskému dni v Ostravě: 

Britský den v Ostravě je pokračováním velice úspěšné série tzv. Britských dnů v regionech České republiky, při níž Britská obchodní komora v ČR zavítala již do dalších 7 krajských měst (Plzeň, Pardubice, Olomouc, Hradec Králové, České Budějovice, Brno a Liberec). 

Celá akce se koná pod záštitou Miroslava Nováka, hejtmana Moravskoslezského kraje, a Tomáše Macury, primátora města Ostravy, a je rovněž podpořena i dalšími významnými subjekty. 

Britský den v Ostravě bude zahájen interaktivními semináři a přednáškami mezi 9.30 a 15.30 v Sále zastupitelstva budovy Krajského úřadu Moravskoslezského kraje (28. října 2771/117, Ostrava). 

Hlavním cílem přednáškové části Britského dne v Ostravě je nabídnout pozvaným firmám zajímavé náměty pro zlepšení a zefektivnění jejich podnikání a to formou prezentací, diskuzí či ukázek realizovaných projektů v různém podnikatelském prostředí. 

Součástí Britského dne v Ostravě je i slavnostní večerní recepce s rautem a kulturním programem pro více než 150 významných hostů z podnikatelského prostředí i politiky v regionu, která se od 18:30 uskuteční v novém centru společnosti Best of British cars s.r.o. - autorizovaného dealera vozů Jaguar Land Rover (Vratimovská 34, Ostrava). 

2 března 2016


Zavolejte nám

Zavolejte nám ještě dnes 800 111 008

nebo