Britský den v Ostravě

150 podnikatelů a zástupců Moravskoslezského kraje načerpalo inspiraci pro své podnikání na Britských dnech v Ostravě.

Více než 150 hostů z řad podnikatelů a zástupců veřejné sféry se zúčastnilo Britského dne v Ostravě organizovaného Britskou obchodní komorou v ČR, jejímž hlavním regionálním partnerem byla v letošním roce Bibby Financial Services.

Mezi účastníky setkání byli zejména zástupci malých a středních podniků z regionu, s nimiž jsme debatovali o možnostech provozního financování pro jejich podnikání, a zejména o podpoře jejich exportních cílů na nových trzích prostřednictvím Bibby poboček po celém světě. V průběhu celého dne pak měly přítomné firmy možnost získat řadu dalších tipů pro jejich rozvoj od úspěšných podnikatelů z tohoto dynamicky se rozvíjejícího regionu.

„Celou akci hodnotím velice pozitivně, protože máme možnost přímé diskuse s místními firmami o jejich potřebách. Naše prezentace je založena na skutečných případových studiích z řad našich klientů, které jsme úspěšně podpořili v oblasti provozního financování. Neposkytujeme jen factoring, ale klientům nabízíme kompletní servis na míru dle jejich potřeb“, dodává Petr Pištěk, Obchodní ředitel Bibby Financial Services.

Již nyní se můžete těšit na další setkání, tentokrát v rodném kraji Tomáše Bati. Britský den ve Zlíně se bude konat 25. května 2016.

25 dubna 2016