9 z 10 klientů je spokojeno se službami Bibby Financial Services, ukazuje nejnovější výzkum

V roce 2019 provedla factoringová společnost Bibby Financial Services (BFS) výzkum spokojenosti zákazníků napříč všemi pobočkami. Oslovila celosvětově 1 127 zákazníků (66 v ČR a SR), což je o 143 klientů více, než v roce 2018. Cílem bylo především zjistit silné a slabé stránky v péči o zákazníky a srovnání dlouhodobých výsledků. Z výzkumu vyplynulo, že 79 % klientů díky Bibby Financial Services dosáhlo výsledků, kterých by bez této podpory nedocílili.

Největší nezávislá factoringová společnost v České republice a na Slovensku má ve svém portfoliu stovky aktivních klientů, kterým pomáhá růst a prosperovat na tuzemských i zahraničních trzích. Díky osobnímu přístupu, podmínkám na míru a excelentní komunikaci, si i v loňském roce BFS udrželo v Česku mimořádně vysoké Net Promoter Score (NPS) na hodnotě 55, na Slovensku dokonce 75. „Výzkum také ukazuje, že 92 % klientů v ČR i SR je spokojených s našimi službami. Potvrzuje se, že náš tým odvádí skvělou práci ve prospěch klientů,“ říká Michal Gabriel, generální ředitel Bibby Financial Sevices.

Kromě NPS je pro BFS důležitá zpětná vazba klientů pro zlepšení poskytovaných služeb. Každý rok společnost inovuje a zjednodušuje přijímací proces klientů a postupování pohledávek. „Připomínky klientů si bereme k srdci a průběžně pracujeme na vylepšování našich služeb. Letos jsme například vypracovali manuál pro zjednodušení práce s fakturami v našem eClientovi,“ dodává Marie Pomykalová, Head of Client Relations.

BFS se telefonickým a online dotazováním zaměřilo i na strukturu svých klientů a vnímáníjejich budoucí spolupráce se společností. Většinu klientů v portfoliu společnosti tvoří malé a střední podniky do 49 zaměstnanců, kterým factoring pomáhá s cashflow, rozvojem a expanzí do zahraničí. Podle výzkumu chce až 98 % klientů v následujících 12 měsících i nadále spolupracovat s Bibby Financial Services.

 

 

Bibby Financial Services, a.s.

Bibby Financial Services je největší nezávislá factoringová společnost poskytující provozní financování. Působí v 10 zemích Evropy a Asie, má více než 1 200 zaměstnanců a její týmy podporují více než 12 000 firem po celém světě. BFS financuje nového klienta každých 53 minut.

Kontakt:

Jakub Šenberger
Marketing Executive, Bibby Financial Services, a.s.
tel.: +420 736 169 839
e-mail: jakub.senberger@bibbyfinancialservices.cz
www.bibbyfinancialservices.cz

29 dubna 2020


Zavolejte nám

Zavolejte nám ještě dnes 800 111 008

nebo