Britský den v Pardubicích

Britská obchodní komora v ČR pořádá pravidelná setkání zástupců malých a středních firem s názvem „Britský den v regionu” v jednotlivých krajských městech. Bibby Financial Services a.s. se stala hlavním partnerem těchto setkání v roce 2016, kdy první z nich se konala 27. ledna 2016 v Pardubicích pod záštitou hejtmana pardubického kraje a primátora města Pardubic.

Šlo o významnou obchodně-společenskou akci nejen pro daný region, která nabídla účastníkům efektivní mix prezentací a diskuzí a byla výhradně zaměřena na malé a střední firmy, podnikatele či živnostníky.

„Setkání přineslo hostům zajímavé informace a náměty pro rozvoj jejich podnikatelských aktivit. Prezentace naší společnosti měla velmi kladný ohlas, protože ě námi nabízené produkty v oblasti provozního financování podporují podnikatelský růst středních a malých firem.,“ sdělil Jiří Jaroš, Business Development Manager Bibby Financial Services, který na akci přednášel.

Nedílnou součástí celé akce byla také slavnostní večerní recepce, v krásném prostředí Rytířského sálu Zámku Pardubice, pro více než 100 významných hostů, které se účastnil i náš Obchodní ředitel, Petr Pištěk, a kde jsme navázali velmi cenné a přínosné kontakty.

9 února 2016