4/5 Seriál o factoringu: S klienty jsme na stejné lodi

V Bibby Financial Services si zakládáme na tom, že vždy jednáme v zájmu klientů. Našim cílem je stabilní a dlouhodobé partnerství, v jehož rámci pomáháme zákazníkům růst. S pomocí factoringového financování si obratem uvolní prostředky vázané ve vystavených fakturách, díky čemuž mohou investovat do rozvoje svého podnikání

Jednou z hlavních výhod financování od Bibby je to, že starosti s inkasem jsou pro naše klienty minulostí. O správu jejich pohledávek se postará tým zkušených profesionálů a oni se mohou soustředit na věci skutečně klíčové pro jejich podnikání. Při využití bezregresního factoringu navíc odpadá riziko platební neschopnosti odběratele. Proti nepříjemnostem tohoto typu je tak klient pojištěn, což přijde vhod například při spolupráci s novými obchodními partnery.

Současně si zakládáme na tom, že nezasahujeme do podnikání našich klientů. Při správě jejich pohledávek zásadně neuskutečňujeme kroky, které by mohly ohrozit podnikatelské vztahy se zákazníky. Disponujeme kvalifikovaným týmem zaměstnanců, kteří mají s inkasem pohledávek mnohaleté zkušenosti. Díky tomu jsme schopni efektivně vyřešit problematické situace ke spokojenosti všech stran.

Naši klienti se tak rozhodně nemusí bát toho, že bychom narušili vztahy s jejich klíčovými zákazníky. Právě naopak, s factoringem můžete například umožnit svým odběratelům zaplatit za zboží později a posílit tak vzájemnou spolupráci. Díky financování od Bibby tak získáte dostatek prostředků na provoz své firmy a současně si uvolníte ruce v oblasti správy pohledávek. Obavy z factoringu tak můžete směle hodit za hlavu, s klienty totiž táhneme za jeden provaz.

S klienty jsme na stejné lodi

31 srpna 2020