Bibby Financial Services otevírá novou obchodní kancelář v Praze

1.3.2017 jsme pro Vás otevřeli novou obchodní kancelář v Praze. Jsme Vám nyní blíže, což zvýší komfort pro naše klienty a podpoří komunikaci s našimi obchodními partnery.

„Jsme financiéři, kteří si zakládají na osobních vztazích s našimi klienty. Rozšířili jsme náš Pražský tým, a nová obchodní kancelář je dalším přirozeným krokem na cestě k Vám. Zastavte se za námi na Floru na dobrou kávu – podpoříme i Vaše obchodní aktivity“, doplňuje Michal Gabriel, ředitel Bibby Financial Services.

Najdete nás v budově multifunkčního centra Atrium Flora, ve kterém se snoubí moderní kancelářské prostory s vynikajícím zázemím obchodního centra a dopravní dostupnosti. Podívejte se na slavnostní otevření naší kanceláře – těšíme se na Vás.   

Jak se k nám dostanete:

Jednoduše metrem (linka A, stanice Flóra) nebo autem (podzemní parkoviště přímo v Atrium Flora). Vinohradská 151, Praha 3, vchod C, 7. patro:

Bibby Financial Services je největší nezávislý poskytovatel provozního financování v České republice. Celosvětově zaměstnává 1 200 lidí ve 40 pobočkách v Evropě, Asii a Severní Americe.

3 března 2017


Zavolejte nám

Zavolejte nám ještě dnes 800 111 008

nebo